Αλίκη Κατσαβού: Η φωτογραφία του Κώστα Βουτσά και το μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές λόγω κορονοϊού

Μία πολύ συγκινητική φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, θέλησε να μοιραστεί η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού με τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία που είχε τραβήξει τον αγαπημένο ηθοποιό στο κινητό της, τον Μάιο του 2013.

Την ανάρτησή της συνόδευσε με ένα μήνυμα, στο οποίο εξέφρασε τις σκέψεις της για τις δύσκολες στιγμές που περνάει το θέατρο εξαιτίας του κορονοϊού.

«Κωστή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου στο κινητό μου! Ήταν Μάιος όπως τώρα! Μη γελάς δεν είναι ωραία τώρα που έφυγες. Τα θέατρα είναι κλειστά επ’ αόριστον. Τι εννοείς δεν υπάρχει ζωή δίχως θέατρο; Ξέχνα το έχουμε πανδημία, τώρα είναι απαραίτητο να ζήσουμε χωρίς! Οι αισιόδοξοι λένε ότι σε 6 μήνες θα λειτουργήσουν οι χώροι πολιτισμού, κάποιοι άλλοι λένε σε ένα χρόνο και αν… Τι εννοείς πώς θα ζήσουν οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι μουσικοί κι οι τεχνικοί; Ποιοι νομίζεις ότι νοιάζονται; Πώς το έλεγες εκείνο… “μας κυβερνάνε δύο που@@@@ς, η μίζα και η ψήφος”! Ε, αυτό… .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ