Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νταλιάνη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef -ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε χθες από το σπίτι του MasterChef ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, ο Κώστας Νταλιάνης καθώς το πιάτο που ετοίμασε στη δοκιμασία αντιγραφής συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του, ο Κώστας Νταλιάνης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευχαριστίες του σε όσους τον στήριξαν και του έστειλαν όμορφα μηνύματα αγάπης και στήριξης.

«Λοιπόν, αποχώρησα… Πραγματικά, στεναχωριέμαι πάρα πολύ… Όχι και στεναχωρημένος ! Με ένα γλυκό πιάτο έφυγα και με ένα πολύ κακό χιούμορ. Μάλλον για αυτό με έδιωξαν, είμαι σίγουρος πλέον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την παραγωγή και τους κριτές του Masterchef αλλά πολύ περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς με αυτά τα πολύ όμορφα μηνύματα που μου δείξατε τη συμπαράστασή σας και την αγάπη σας. Παρόλ’ αυτά, εγώ δεν θα σταματήσω να μαγειρεύω και να λέω κανένα αστείο, όσο μπορώ τουλάχιστον. Να περνάτε πολύ όμορφα. Να ξέρετε ότι ετοιμάζουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα τα οποία θα δείτε στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νταλιάνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ