Η Μόνικα Μπελούτσι για τη Μαρία Κάλλας: Είχε μια απλή καρδιά και ίσως ήταν αυτό που την σκότωσε

Η Μόνικα Μπελούτσι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην γαλλική Madame Figaro. Η Ιταλίδα ηθοποιός, επέλεξε την χώρα των Βάσκων για να απομονωθεί εν μέσω της πανδημίας μαζί με τις δύο κόρες της. Πριν από λίγο καιρό ανέβηκε στη σκηνή του Studio Marigny στο Παρίσι και υποδύθηκε την Μαρία Κάλλας, ένας ρόλος που την περιμένει μόλις τελειώσουν αισίως όλα με την κρίση του κορονοϊού.

Την ρωτούν πώς νιώθει και εκείνη απαντά “μια βαθιά θλίψη. Πώς να νιώσεις κάτι άλλο σε μια τέτοια κατάσταση πρωτόγνωρη, πολύπλοκη και τρομακτική; Σκέφτομαι την χώρα μου, την Ιταλία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από τις άλλες χώρες της Ευρώπης. Η οικογένεια μου είναι καλά αλλά βρίσκονται όλοι εκεί. Ζούμε όλοι στον φόβο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και πιστεύω ότι θα βρουν ένα φάρμακο και μετά ένα εμβόλιο”.

Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ της Κάλλας και της Μπελούτσι; Η γοητευτική ηθοποιός απαντά χωρίς περιστροφές. “Υπάρχουν ομοιότητες, αρχικά είναι από την Μεσόγειο όπως και εγώ. Ήταν επίσης κοσμοπολίτισσα, όπως και εγώ. Ήταν εύθραυστη και παράλληλα και μια μεγάλη δύναμη. Αλλά αυτό που με άγγιξε περισσότερο για την Κάλλας, ήταν αυτή η ευαισθησία χωρίς όριο, το στοιχείο αυτό δίνει μια επιπλέον διάσταση σε όλα. Πρόκειται για μια γυναίκα που έδινε μάχη με την καρδιά της για την καρδιά της. Τελικά, είχε μια απλή καρδιά και αυτό ήταν ίσως εκείνο που την σκότωσε…” τονίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monica Bellucci – La divine italienne • “Je ne pensais pas que je continuerais aussi loin et que je travaillerais autant avec des jeunes réalisateurs. Rien n’est dû, j’ai beaucoup de chance et l’excitation est toujours là…” – @monicabellucciofficiel • Son interview disponible dans le dernier numéro de Madame Figaro • @richardgianorio @vanmalder Réalisation : @farouk_chekoufi Maquillage : @letiziacarnevale Coiffure : @johnnollet • #madamefigaro #monicabelluci

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Figaro Paris (@madamefigarofr) στις 24 Απρ, 2020 στις 12:06 πμ PDT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ