Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το αφιέρωμα στη Μαρινέλλα, οι διάλογοι με τη μαμά του και το… 1,74 – ΒΙΝΤΕΟ

Αφιέρωμα στην Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή είχε στην διαδικτυακή του εκπομπή την Κυριακή ο κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Επίτιμη καλεσμένη της εκπομπή του γνωστού σεφ είχε η μητέρα του, η κυρία Μαρία, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια της Μαρινέλλας.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανήρτησε στο instagram μία κοινή φωτογραφία με τη μητέρα του στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί απολαμβάνοντας το μουσικό αφιέρωμα.

Σήμερα, η εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά σχολίασε τους σπαρταριστούς διαλόγους του αγαπημένου κριτή του MasterChef με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Εξίσου απολαυστικές είναι οι ερωτήσεις που έκανε στη μητέρα του για τις μονές κάλτσες, το πλυντήριο αλλά και το … 1.74!

H κυρία Μαρία είχε εμφανιστεί και στον τελικό του περσινού MasterChef και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά του Κου Κου» στο Star είχε πει ότι με τον γιο της έχει πάρα πολύ καλή σχέση, λέγοντας «Δεν έχουμε να μοιραστούμε κάτι, μόνο αγάπη».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ