Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Κατερίνας Γερονικολού – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μιμή Ντενίση διέκρινε από νωρίς το ταλέντο της Κατερίνας Γερονικολού και ήταν εκείνη που της έδωσε έναν βασικότατο ρόλο στη σαρωτική επιτυχία της «Σμύρνη μου αγαπημένη», ο οποίος και εκτίναξε τις μετοχές της στα ύψη. Η Κατερίνα Γερονικολού στη διαδρομή ανέλαβε πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά αλλά δεν ξέχασε και είπε ξανά το «ναι» στη Ντενίση για το σίκουελ της θεατρικής επιτυχίας, το «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που, αφού, έσπασε ταμεία, κατέβηκε άρον – άρον λόγω κορονοϊού.

Οι δύο γυναίκες τα είπαν πρόσφατα στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ και η δαιμόνια Μιμή Ντενίση ρώτησε γλυκά την Κατερίνα Γερονικολού αν πρόκειται να γίνει μαμά, για να πάρει την απάντηση πως την ίδια κουβέντα την έκανε και με τη μητέρα της η νεαρή ηθοποιός. «Επειδή είσαι προστατευτική» της είπε η Μιμή Ντενίση, «νομίζω πως θα γίνεις μία πολύ καλή μαμά» και η Γερονικολού απάντησε, πως σε αυτό συμφώνησε και η μαμά της. Άλλοι είδαν μία αμηχανία στη λαμπερή, ανερχόμενη ηθοποιό, άλλοι μία μεγάλη λαχτάρα και συγκίνηση και άλλοι… έγραψαν το δικό τους σενάριο πως δεν αργεί να έρθει το παιδί, αν και εκείνη τόνισε πως είναι «μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί τα επόμενα χρόνια. Είμαι τόσο ερωτευμένη με τη δουλειά μου και τόσο ευτυχισμένη προσωπικά, που για την ώρα το απολαμβάνω όπως είναι…».

Ποιά είναι τελικά η αλήθεια; Σε επικοινωνία που είχε ο Βασίλης Μπουζιώτης και η εφημερίδα Real News με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, ήταν απόλυτος όσον αφορά το τι πραγματικά συμβαίνει. «Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, ούτε από εμένα ούτε από την Κατερίνα σε αυτή τη φάση και, όχι, δεν σκεφτόμαστε για παιδί ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, την κόρη του Εύα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Η Εύα είναι έξι ετών, έχει μία πολύ έντονη προσωπικότητα… Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος με την Εύα, μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα”, είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στη εκπομπή After Dark.

«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ γάμου και συμβίωσης. Τι αλλάζει; Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι με την Κατερίνα. Πες ότι ήταν να παντρευτούμε αύριο, τι θα αλλάξει; Στα περισσότερα ζευγάρια πια αυτό που τους προσφέρει είναι αργοπορία στο να βγει το διαζύγιο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Η Εύα δεν ήρθε κατόπιν παραγγελίας, ούτε βάση σχεδιασμού, προέκυψε. Εάν είναι να έρθει, ας έρθει. Δεν θα προσχεδιάσω κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι υπερπλήρης με την Εύα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ