Κέιτι Πέρι-Ορλάντο Μπλουμ: Η εγκυμοσύνη και η καραντίνα έφεραν προβλήματα στη σχέση τους – ΒΙΝΤΕΟ

Το ερχόμενο καλοκαίρι, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ θα γίνουν γονείς, καθώς η όμορφη τραγουδίστρια είναι έγκυος. Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται αρκετά ερωτευμένο όμως τα τελευταία δεδομένα στη ζωή τους φαίνεται να τους έχουν επηρεάσει

Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν κυλάνε πια τόσο αρμονικά. Όπως αναφέρει το περιοδικό US Weekly η καραντίνα λόγω κορονοϊoύ και η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τη σχέση τους. «Με τον Ορλάντο περνάνε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτήν την περίοδο. Η Κέιτι εμφανίζει νευρικότητα για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά και εκείνος αγχώνεται για το πώς θα επηρεάσει το μωρό τη ζωή τους σε αυτό το στάδιο», αναφέρει το περιοδικό.

Η 35χρονη ποπ στάρ είναι «πανευτυχής που είναι έγκυος» καθώς ήθελε πάντοτε να γίνει μαμά. Η Πέρι ανακοίνωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι περιμένει το πρώτο της παιδί (ένα κοριτσάκι) με τον 43χρονο ηθοποιό. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2019. Ο Μπλουμ έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Μιράντα Κερ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Κέιτι Πέρι παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη με τον Ράιαν Σίκρεστ ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον μνηστήρα της υπάρχουν κατά καιρούς εντάσεις, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι κάθε φορά «τα βάζουν κάτω και τα βρίσκουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ