Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννης Κουκουράκης αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο Κωνσταντής από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος την καραντίνα και αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα.

Αρχικά, ο Γιάννης Κουκουράκης είπε πως την περίοδο της καραντίνας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το χρόνο του ολοκληρώνοντας το θεατρικό έργο που έγραφε. «Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τον χρόνο όσο καλύτερα μπορούσα γιατί έγραφα ένα θεατρικό έργο και τελείωσε προχθές. Πάντα επιλέγω ανθρώπους εκτός χώρου να το διαβάσουν γιατί θα το δουν με πιο αγνά μάτια. Στη συνέχεια, έχω κάποιους ανθρώπους έμπιστους στο χώρο που θα απευθυνθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον ποιον από το σίριαλ θα διάλεγε για να μείνει μαζί την περίοδο της καραντίνας, ο Γιάννης Κουκουράκης απάντησε: «Θα διάλεγα με κλειστά μάτια τον Γιώργο Γεροντιδάκη για να συγκατοικήσω. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί πάρα πολύ». Ωστόσο, για συντροφιά θα επέλεγε «την Θεοφανία Παπαθωμά δαγκωτό».

Όσον αφορά τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες», ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι «σαφή εικόνα δεν έχουμε. Μέσες άκρες ξέρουμε ότι αν πάνε καλά τα πράγματα, ότι 5 με 15 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτό έχουμε ακούσει από την παραγωγή, επιβεβαιωμένο δεν είναι. Οπότε και εμείς είμαστε ανάλογα με τις εξελίξεις».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ