Η ατάκα της Νέγκα για την καραντίνα: Το δύσκολο ήταν να επιβιώσουμε με τη μαγειρική του άντρα μου

Στο στούντιο της εκπομπής «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε την Τρίτη η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, τα συμπτώματα που είχε και εξομολογήθηκε πως διαχειρίστηκε την κατάσταση με δυο μικρά παιδιά στο σπίτι.

«Έχασα κιλά. Αν ήταν κορονοϊός αυτό που πέρασα, γιατί η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια παρατεταμένη ίωση. Δεν πήγα ποτέ να κάνω το τεστ, γιατί δεν ήθελα να απασχολήσω μια εφημερία σε ένα νοσοκομείο με το 37,8 πυρετό που είχα. Μέχρι 38 είχα πυρετό. Όταν έχεις γρίπη για πάνω από 3-4 μέρες που είναι η συνηθισμένη γρίπη, και αυτό το πράγμα κρατάει πάνω από μία εβδομάδα, και δεν τρως τίποτα, και δεν έχεις όρεξη, και βήχεις, ναι, είσαι καταβεβλημένος. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, θα ήταν ψέμα. Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν από το περιβάλλον μου να έχει νοσήσει. Οπότε και εγώ υποθέτω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ασυμπτωματικοί ανάμεσά μας. Στο σπίτι όταν περάσανε δύο τρεις μέρες και κατάλαβα ότι δεν έχω μια κοινή γρίπη, κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, όπου δεν έπρεπε να μπουν τα παιδιά. Τα παιδιά μου είναι δέκα και δύο ετών. Ήμουν σαν φυλακισμένη, ο άντρας μου δεν έμπαινε μέσα, μου άφηναν το φαγητό έξω από το δωμάτιο. Το δύσκολο στο σπίτι ήταν να επιβιώσουμε με τη μαγειρική του άντρα μου, εκεί τα είδαμε όλα. Γιατί χρειάστηκε να μαγειρέψει αυτός όσο ήμουν άρρωστη. Αλλά το περάσαμε αυτό το δύσκολο κομμάτι μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα.

«Με αγχώνει πάρα πολύ το κομμάτι το οικονομικό και το εργασιακό. Αισθάνομαι ότι δεν σώζεται το πράγμα με επιδόματα. Το να δίνεις επιδόματα σε ανθρώπους για 45 ημέρες, και για άλλες 45 ημέρες να μην μπορεί να τους απολύσει ο εργοδότης, και μετά να είναι στο έλεος του τι πρόκειται να συμβεί, για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Αισθάνομαι ότι αυτά τα 800 ευρώ τα έχουν πάρει και πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν τα είχαν ανάγκη. Νομίζω ότι αυτό που θα με έκανε να αισθάνομαι πιο ασφαλής στο κομμάτι το εργασιακό, θα ήταν να δοθούν ισχυρότερα κίνητρα στους εργοδότες για να μην κάνουν απολύσεις στη συνέχεια», πρόσθεσε.

«Η οδηγία που είχα ήταν ότι δεν σπάμε την καραντίνα αν δεν αισθανθούμε ότι έχουμε κάτι σοβαρό. Θα μπορούσα να πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ή σε ένα ιδιωτικό κέντρο να κάνω εξετάσεις αλλά αυτό σήμαινε ότι θα έσπαγα και την καραντίνα και στο σπίτι μου. Είμαι υπέρ του να ανοίξει και να συνεχιστεί η ζωή με κάποιον τρόπο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, θα στείλω το παιδί μου», τόνισε η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ