Θοδωρής Μαραντίνης: Η ΦΩΤΟ με τα παιδιά του και το μήνυμα για το Πάσχα

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά του να τσουγκρίζουν όλοι μαζί τα πασχαλινά αυγά. Στη λεζάντα που συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία τόνισε τη σημασία του να είναι κανείς υγιής καθώς όπως έγραψε η υγεία είναι κάτι που ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε Ανάσταση στην παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα. “Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε Ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα… Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλήμερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη” έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συνόδευσε τη φωτογραφία που ανέβασε με το εξής σχόλιο: “Χρόνια πολλά σε όλους…! Με υγεία… πάνω από όλα με υγεία… μην τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη… να αγαπάτε τον εαυτό σας και όλους αυτούς που σας αγαπάνε και το δείχνουν… όχι μόνο το λένε! Με χαρά… η ζωή είναι μικρή… άρπαξε την από τα μαλλιά και κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα και ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς … μπορείς και να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα … ούτε τα άσχημα … θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ