Συγκλονίζει ο Μηδενιστής: Οι Σουηδοί έχουν στήσει ψυγεία έξω από τα νοσοκομεία για τα πτώματα – ΒΙΝΤΕΟ

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Σουηδία εξαιτίας του κορονοϊού μίλησε στην Κρήτη ΤV ο Μηδενιστής. Ο γνωστός ράπερ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει με την οικογένειά του στην πόλη Κάλμαρ της Σουηδίας, υποστήριξε ότι η χώρα αντιμετωπίζει με χαλαρότητα την πανδημία.

«Εκτός από τις τελευταίες ημέρες που έχουν πάρει κάποια υποτυπώδη μέτρα, δεν υπήρχε κανένα μέτρο. Τώρα έχουν κλείσει τα Λύκεια και έχουν απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων σε κέντρα και εστιατόρια. Δεν υπάρχει κανένας άλλος περιορισμός και η αύξηση των κρουσμάτων είναι τεράστια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Δεν υπάρχει περιορισμός στη Σουηδία. Μπορείς να πας για ποτό, για φαγητό, μπορείς να πας στο κομμωτήριο. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα μπορούσες να πας κανονικά στο κλαμπ. Απλά, τώρα δεν τους αφήνουν να είναι όλοι μαζί στο μπαρ ή στην πίστα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα, ο ταλαντούχος ράπερ δήλωσε ότι «πρώτη φορά εντυπωσιάζομαι τόσο πολύ με το πόσο γρήγορα ενήργησε η Ελλάδα και συνεργάστηκαν οι πολίτες και η κυβέρνηση και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς, επειδή πηγαίνουμε με τα ελληνικά πρότυπα, φοβόμαστε για τα χειρότερα».

Τόνισε, επίσης, ότι «η τακτική που ακολουθεί η Σουηδία είναι για οικονομικούς λόγους. Η χώρα φοβάται για την οικονομία και έχει χαθεί ο έλεγχος. Ενώ η κυβέρνηση επικοινωνεί στον κόσμο ότι είναι μία πανδημία, θα την περάσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό, έχουν στήσει έξω από τα νοσοκομεία της Στοκχόλμης καταψύξεις μέσα σε κοντέινερ για να βάζουν τα πτώματα».

Πηγή βίντεo: ΚΡΗΤΗ TV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ