Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Χώρισαν έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης; – ΒΙΝΤΕΟ

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν εν μέσω καραντίνας η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικού “ΟΚ”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης, η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός δεν είναι πλέον ζευγάρι. Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος περνούσαν κρίση τους τελευταίους δύο μήνες, διάστημα κατά το οποίο δεν είχαν απαθανατιστεί μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός δεν ήταν μία επιπόλαιη απόφαση, καθώς είχαν γίνει προσπάθειες να μείνουν μαζί. Το βασικότερο πρόβλημα ήταν, όπως λέει κοινός τους φίλος «ο πολύ διαφορετικός τρόπος ζωής τους».

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης – Τα θέλω όλα», στο θέατρο Παλλάς.

Την είδηση αυτή σχολίασε το πρωί της Τετάρτης το πάνελ της εκπομπής «Happy Day». «Όλοι πίστευαν ότι αυτό το ζευγάρι θα προχωρήσει καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ η Μαρία Αντωνά εξέφρασε τη διαφωνία της με την είδηση καθώς όπως είπε «και εμένα μου είχαν πει ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι μαζί, την Παρασκευή που έτυχε να μιλήσω με ένα πολύ κοντινό τους πρόσωπο, με διαβεβαίωσε ότι είναι μαζί, ότι τα ξαναβρήκαν, ότι είναι μία χαρά και ότι δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Αν άλλαξε κάτι μέχρι την Τετάρτη…».

«Ο Νίκος Γεωργιάδης που είναι διευθυντής του ΟΚ είναι κολλητός της. Φαντάζομαι ότι κάτι θα ξέρει. Αλλά, αν άλλαξαν τα δεδομένα και είχε κλείσει το τεύχος και είχε πάει στο τυπογραφείο, δεν μπορείς να το ξέρεις. Άλλωστε, στους μεγάλους έρωτες που είναι και στην αρχή, μπορεί να γίνει ένας καβγάς που να σε κάνει να πεις χωρίζω», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ