Τραϊάνα Ανανία: Ο γόης Ισπανός που της έκλεψε την καρδιά

Της Νίκης Κωτσού,

Ως καλή σπιτόγατα η Τραϊάνα Ανανία απολαμβάνει την καραντίνα και έχει βρει τρόπους να περνάει ευχάριστα τον χρόνο της. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνίστησε στο σίριαλ του Alpha «Κρατάς μυστικό;» έχει ερωτευτεί ξανά και μάλιστα έναν Ισπανό, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στη Reallife. «Έχω τρελαθεί με τον πρωταγωνιστή του “Toy Boy” τον Jesus Mosquera. Τον έχω ερωτευτεί», λέει με χιούμορ η Τραϊάνα για τον σέξι πρωταγωνιστή της πολύ δημοφιλούς ισπανικής σειράς.

Η ηθοποιός που κάποτε είχε αναστατώσει με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αποκαλύπτει: «Τα γούστα μου έχουν μεταναστεύσει. Το έχω πάρει απόφαση ότι ερωτεύομαι άνδρες εκτός Ελλάδος. Είμαι σίγουρη ότι κάπως έτσι θα βρω και τον άνδρα της ζωής μου».

Η juicy performer δεν συγκινείται από τους Έλληνες, ενώ έχει να ερωτευτεί στην πραγματικότητα σχεδόν έναν χρόνο.

Άσκηση και υγιεινή διατροφή

Η Τραϊάνα, η οποία παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, βρίσκεται σε καραντίνα πολύ νωρίτερα από τους περισσότερους, καθώς πιστεύει ότι η πρόληψη σώζει. «Είχα μπει σε καραντίνα περίπου 10 μέρες πριν αποφασιστεί. Μόλις άκουσα για τον κορονοϊό, κλείστηκα στο σπίτι. Σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να κρυώσω αφού θα κάναμε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Τώρα είμαι ήδη έναν μήνα μέσα», δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, τονίζοντας ότι έχει βρει τρόπους να περνάει την ημέρα της πολύ ευχάριστα:«Κάνω διαλογισμό online και αποφεύγω να σερφάρω στα ενημερωτικά sites γιατί δεν μου αρέσει ο πανικός», ενώ αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι συνταγές του Άρη Πετρετζίκη και μαγειρεύει υγιεινά και νόστιμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ