Βίκυ Σταυροπούλου: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί λειτούργησε αποτελεσματικά – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής η Βίκυ Σταυροπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από το «Μένουμε Σπίτι» αλλά και για την κόρη της Δανάη Μπάρκα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε παρουσιάσει συμπτώματα του κορονοϊού.

«Το «Μένουμε Σπίτι» με έχει ανανεώσει όπως φαντάζομαι.. Είμαι άνθρωπος που έμενα σπίτι, περνούσα πολύ χρόνο στο σπίτι. Αν δεν με στεναχωρούσε τρελά ο λόγος για τον οποίον είμαστε κλεισμένοι, θα ήμουν μία χαρά. Έχει πολύ καιρό να μου συμβεί, να είμαι σπίτι χωρίς ενοχές, να μην έχω να κάνω πράγματα, να βρίσκω ποιοτικό χρόνο για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Όσον αφορά την κόρη της Δανάη Μπάρκα, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε ότι είναι καλά στην υγεία της και πως δεν ξέρουν αν νόσησε από κορονοϊό. «Δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε κορονοϊό, για αυτό δεν πρέπει να το λέμε! Δεν έχει γίνει το τεστ, είχε όλα τα συμπτώματα και η γιατρός μας, μας συμβούλευσε να την αντιμετωπίσουμε σαν ύποπτο κρούσμα, σαν να το έχει. Δεν με άφησε να της κάνω τεστ, γιατί θεωρούσε ότι το έχουν περισσότερο ανάγκη οι ευπαθείς ομάδες. Η Δανάη αν το πέρασε, το πέρασε με πιο ήπια συμπτώματα και το διαχειριζόμασταν πάντα με τη συμβουλή της γιατρού, νομίζω ότι κάναμε το σωστό. Τώρα η Δανάη είναι μια χαρά» ανέφερε η ηθοποιός, τονίζοντας «είχαμε κλειστεί μέσα, δεν βγαίναμε. Η Δανάη βγήκε δύο – τρεις φορές που πήγε σούπερ μάρκετ και φαρμακείο με τρομερή προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και ότι οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Μένουμε στο ίδιο κτίριο, δεν έχουμε συναντηθεί. Τα λέμε τηλεφωνικά… ξαφνικά έχουμε εκτιμήσει πόσο πολύ λείπει η μία στην άλλη»

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί θεωρώ ότι ο τρόπος που λειτούργησε γρήγορα, αποτελεσματικά με σοβαρούς ανθρώπους, ανέβηκε τρομερά στην εκτίμησή μου. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Βασίλη Κικίλια, έχω πάθει πλάκα… μιλώντας λίγο με την Τζένη, βλέπω ότι δουλεύει συνέχεια με σκυμένο κεφάλι. Τι να πω για τον κ. Τσίοδρα; Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε που υπάρχουν τόσο σημαντικοί Έλληνες; Με τι ταπεινότητα, ενσυναίσθηση, ειλικρίνεια και ηρεμία… έχω ενθουσιαστεί με αυτούς τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Τέλος, η Βίκυ Σταυροπούλου επισήμανε ότι «με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη συναντιόμαστε για ταβλομαχία και για να δούμε netflix. Αυτό είναι το καλό του να μένεις με τον κολλητό σου».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ