Νίκος Κοκλώνης: “Μένει σπίτι” και βάφει live τα γένια του – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μέσω Skype έδωσε στο«Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα στο σπίτι του αλλά επίσης και για την επιστροφή του στο «Just The 2 of Us». «Μένω μόνος μου και δεν περνάει με τίποτα η ώρα. Χθες πήγα στο κανάλι μετά από 23 ημέρες για ένα ραντεβού και ένιωσα ότι πάω διακοπές. Στις 21 Απριλίου γράφω just», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Παράλληλα, τόνισε ότι περνάει 2,5 ώρες την ημέρα κάνοντας γυμναστική αλλά ομολόγησε ότι ενδίδει σε ατασθαλίες τα βράδια.

Επίσης, σε live μετάδοση έβαψε τα γένια του. «Είδα τη Μοιραράκη έβαψε τα μαλλιά της, είδα την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου το ίδιο. Εγώ λέω μαζί σας να βάψω τα γένια μου… Όταν βγαίνουν τα άσπρα, κάτι πρέπει να κάνω. Αναγκαστικά, από το να μου βάζουν αυτό το σπρέι όταν βάφομαι και μετά να κάνω μία ώρα για να λουστώ, προτιμώ να τα βάφω εγώ», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι όσο βρισκόταν σε καραντίνα, ο Νίκος Κοκλώνης της είχε στείλει μηνύματα αν χρειαζόταν κάποια βοήθεια να του το ζητήσει αφού μένουν στην ίδια περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ