Η μακάβρια επιθυμία της Ρίτα Ουίλσον – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό, η ομογενής καλλιτέχνις έδωσε συνέντευξη στην Κέλι Κλάρκσον για το σόου της, όπου αποκάλυψε δύο πράγματα που θέλει να κάνει ο σύζυγός της Τομ Χανκς σε περίπτωση που αυτή πεθάνει πρώτη. Το θέμα ανέκυψε ενώ η μουσικός, παραγωγός και ηθοποιός συζητούσε την έμπνευση πίσω από το τραγούδι της “Throw Me a Party.”

“Ανακάλυψα ότι είχα καρκίνο μαστού και έκανα διπλή μαστεκτομή, οπότε είμαι επιζήσασα που κάθομαι σήμερα εδώ και συζητάω μαζί σου. Ήταν τόσο ενδιαφέρον γιατί όταν περνάς κάτι τέτοιο και δεν ξέρεις τι πραγματικά θα γίνει και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και έχεις παιδιά… οπότε ήθελα να κάνω αυτήν τη σοβαρή συζήτηση με τον σύζυγό μου” είπε η Ουίλσον και συνέχισε:

“Τού είπα, κοίτα αν συμβεί κάτι και φύγω πριν από εσένα θέλω να κάνεις κάνα δυο πράγματα για εμένα. Το πρώτο είναι ότι θέλω να είσαι σούπερ στεναχωρημένος για πολύ καιρό γιατί θα σε στοιχειώσω αν αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού ξανά” αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι το δεύτερο που ήθελε από εκείνον ήταν ένα πάρτι: “Ήθελα να μου κάνει μία γιορτή και ήθελα να υπάρχει πολύ τραγούδι και χορός και οι άνθρωποι να διηγούνται ιστορίες. Θα κλαίνε, θα είναι λυπημένοι. Και ποτέ ποτέ δεν ξεχνάς έναν άνθρωπο. Ποτέ. Θυμάμαι τους γονείς μου κάθε μέρα”. Πρόσθεσε ότι κατά έναν τρόπο βλέπει τον καρκίνο σαν ευλογία γιατί τη δίδαξε να να ζει κάθε στιγμή στο έπακρο και κάθε λεπτό σαν να είναι το τελευταίο. “Δεν ξέρουμε τι φέρνει το αύριο. Πρέπει να μπορούμε να ζούμε και να προχωρούμε. Έκανα όλα όσα ήθελα να κάνω. Έζησα τη ζωή που ήθελα να ζήσω σήμερα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ