Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τι είπαν για την κόντρα Κανάκη – Αρναούτογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου είπε τα εξής: «Γνώμη για τις εκπομπές επειδή δεν τις έχω δει, δεν ξέρω. Όμως, θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να του πει “νομίζω ότι συμβαίνει αυτό, έλα να τα βρούμε μεταξύ μας”. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, το να υπάρχουν τέτοιες κόντρες μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο».

«Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι είναι μια διαμάχη, μία αντίθεση. Υπάρχει ένα τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές. Θεωρώ ότι είχαν μια χρόνια σχέση και θα ήταν καλύτερα αυτό να λυθεί εκτός δημόσιου λόγου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ξεκατίνιασμα το να έχεις μια αντίθεση, έναν θυμό, μια διαφορετική γνώμη και να τη λες. Ανθρώπινο είναι να χάνει κανείς την ψυχραιμία του, φυσικό είναι, πιθανό είναι, σε όλους μας μπορεί να συμβεί, δυστυχώς δεν είναι ποτέ καλό. Είναι αποδεδειγμένο μαθηματικά ότι όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας και θυμώνουμε και είμαστε εν βρασμώ, ό,τι κάνουμε και ό,τι λέμε δεν είναι το ιδανικότερο», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ