Δαυίδ Σαμαράς: Πώς βιώνει την καραντίνα μαζί με τον σύζυγό του στη Νέα Υόρκη – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Δαυίδ Σαμαράς. Το γνωστό μοντέλο που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη, μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ΗΠΑ εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά και για τον γάμο του με τον αγαπημένο του Joe McKneeley.

«Είμαι στη Νέα Υόρκη, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή για την Αμερική. Σήμερα το πρωί μάθαμε ότι 6,6 εκατομμύρια Αμερικανοί έμειναν χωρίς δουλειά, μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ πια. Οι Νεοϋορκέζοι έχουν καταλάβει ακριβώς το πρόβλημα και ακολουθούν κατά γράμμα τις συμβουλές. Στις άλλες πολιτείες δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια. Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο περνάμε υπέροχα, είναι ακριβώς ό,τι ήθελα στη ζωή μου. Είναι χορογράφος και σκηνοθέτης στο Μπρόντγουει», ανέφερε ο Δαυίδ Σαμαράς.

«Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να μείνω. Ο σκοπός μας φέτος ήταν να έρθουμε για διακοπές, αλλά δυστυχώς κάτω από αυτές τις συνθήκες θα το αναβάλλουμε για του χρόνου. Δεν είναι και τόσο εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου…», κατέληξε ο Δαυίδ Σαμαράς εμφανώς συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ