Γιαγιά θα γίνει η Χριστίνα Λαμπίρη – Η αγωνία για την εγκυμοσύνη της κόρης της – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος περιέγραψε πως βιώνει η ίδια την καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού και αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα γίνει γιαγιά καθώς η κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί .

«Είναι καλά, και εκείνη έχει τα στριμώγματά της γιατί μένει στην Πάτρα, τα ζει πολύ δύσκολα εκεί. Σε λίγο καιρό θα είναι στον μήνα της. Σε μισό μήνα μπαίνει στον μήνα της. Περιμένει αγόρι», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη .

«Επειδή είναι στην Πάτρα, επειδή είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο, η αγωνία μας είναι αυτή… να πάνε όλα καλά και να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για κανένα μέλος της οικογένειας», πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Για την περίοδο εγκλεισμού ανέφερε ότι «τώρα ξεκίνησα να μαγειρεύω, κάνω τις δουλειές του σπιτιού», τονίζοντας ότι ο σύζυγός της κάνει ενώ εργαζόταν από το πρωί έως το βράδυ με τις επιχειρήσεις του και τα καταστήματα, τώρα λείπει για μία ώρα από το σπίτι και πηγαίνει στην επιχείρησή του.

Στην ερώτηση αν της λείπει η τηλεόραση μετά την ματαίωση της εκπομπής που θα έβγαινε στο ΟΝΕ, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε ότι «μου λείπει πάρα πολύ αυτή τη στιγμή από δημοσιογραφική άποψη. Θα ήθελα και εγώ να ενημερώνω, να στηρίζω. Πραγματικά,είμαι εθισμένη στο κομμάτι της ενημέρωσης, κυνηγάω … είναι ένας φαύλος κύκλος».

«Έχω να βγω από το σπίτι μία εβδομάδα να βγω από το σπίτι. Θέλω όλοι μαζί να βοηθήσουμε να τελειώνει αυτή η ιστορία, να μην πέσουμε όλοι μαζί στα νοσοκομεία και αρχίσει αυτή η διαλογή ανθρώπων, αυτό το βίαιο πράγμα. Θέλει προσοχή. Έχουμε έναν δύσκολο Απρίλιο μπροστά μας αλλά δεν μασάμε», κατέληξε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ