Άγριες Μέλισσες: Πώς περνούν η Λενιώ και ο Λάμπρος στην απομόνωση λόγω… κορονοϊού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην απομόνωση λόγω κορονοϊού βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου. Ο τηλεοπτικός “Λάμπρος” ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και η Λενιώ να βρίσκονται στο σπίτι τους στο Διαφάνι.

«Νίτσα» φωνάζει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ως Λάμπρος, εξηγώντας στους ακολούθους του: «Από το Ελενίτσα». «Ψήσε τον καφέ μου» λέει ο Λάμπρος στην Λενιώ, με τη Μαρία Κίτσου να συμβουλεύει «Μένουμε Σπίτι».

Το βίντεο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ο Λάμπρος και η Ελένη αν συνεχίσει μερικές εβδομάδες ακόμα ο εγκλεισμός στο Διαφάνι..».

Το βίντεο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου κατάφερε να γίνει viral αλλά και να συγκεντρώσει εκατοντάδες σχόλια από τους θαυμαστές τους, οι οποίοι τους ζητούν να τους δουν γρήγορα στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέα επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

Όμως , δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί ανεβάζουν χιουμοριστικά βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media για να διασκεδάσουν τους θαυμαστές τους. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ