Ερωτικό σκάνδαλο: Η σχέση ανάμεσα στην πρώην του Τσάρλι Σιν και ριάλιτι σταρ -ΦΩΤΟ

Η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν, Ντενίζ Ρίτσαρντς καταρρέει όταν αποκαλύφθηκε η λεσβιακή σχέση που είχε με την Μπράντι Γκλάνβιλ, ενώ και οι δύο συμμετείχαν στο reality “Νοικοκυρές σε Απόγνωση του Μπέβερλι Χιλς”, σύμφωνα με το Dailymail.com.

Οι δυο τους έζησαν μία παθιασμένη σχέση επί μήνες και τώρα η σχέση αναμένεται να προβληθεί στη νέα σεζόν του σόου, κάτι που σοκάρει την Ντενίζ, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει παντρευτεί τον Άαρον Φίπερς.

Στο τρέιλερ που προβάλλεται, η Ρίτσαρντς φεύγει από πάρτι αφού έπρεπε να μιλήσει για τον δεσμό και μετά κλαίει απαρηγόρητη και παραδέχεται ότι φοβάται μήπως όσα έκανε κανταστρέψουν την οικογένειά της.

Η Ντενίζ και η Μπράντι άρχισαν να βλέπουν η μία την άλλη από την αρχή του 2019 έως και το μέσο του έτους, όπως αποκλειστικά αποκαλύπτει η Daily Mail. Η Ντενίζ είπε στην Μπράντι ότι είναι σε “ανοιχτό γάμο” με τον Άαρον αλλά πηγή ανέφερε ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα. “Η Μπράντι είναι αναστατωμένη που η Ντενίζ της είπε ψέματα. Η Ντενίζ υποστήριξε ότι ήταν σε ανοιχτό γάμο αλλά δεν ήταν και αυτό πλήγωσε τον σύζυγό της πάρα πολύ”.

Στο πάρτι με όλες τις “Νοικοκυρές” παρούσες αστρολόγος λέει στην Ντενίζ “υπάρχει μία πλευρά σου που είναι κρυφή”, ενώ η Μπράντι νωρίτερα λέει “δεν είναι αυτή που υποδύεται ότι είναι”. Η Ντενίζ αρχίζει να μαλώνει με την Ντόριτ Κέμσλεϊ και μετά όλες μαζί εμπλέκονται σ’ αυτόν τον καβγά. Άλλες δύο αναρωτιούνται ‘τελικά το έκαναν;” ενώ μία από τις “Νοικοκυρές” λέει στην Ντενίζ “αν δεν θες να είσαι εδώ τότε φύγε” με την Ντενίζ να αποχωρεί μαζί με τον σύζυγό της. Αργότερα έκλαιγε αφού πιστεύει ότι όλο αυτό θα καταστρέψει τον γάμο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ