Λάκης Γαβαλάς: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το πώς έχασε τον γιο του ο Διονύσης από το Masterchef – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός στυλίστας μίλησε για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks αλλά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη γνωριμία του με τον παίκτη του Masterchef, τον Διονύση.

Όπως είπε ο Λάκης Γαβαλάς, οι δυο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του ’90 στη Μύκονο όταν ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής επισκέφθηκε το σπίτι του για να ζωγραφίσει με τις δημιουργίες του τους τοίχους. Οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι και σε μια έξοδό τους στο νησί των ανέμων, ο Διονύσης γνώρισε την τότε σύζυγό του και έκαναν τον γιο τους, το Μιχάλη. Όταν χώρισαν, ο Μιχαλάκης μεγάλωσε με τον Διονύση αλλά δυστυχώς σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 19 του χρόνια.

«Ο Διονύσης είναι φοβερό παιδί και έχει μεγάλη ικανότητα. Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Ο Διονύσης έχει έρθει να ζωγραφίσει το σπίτι μου στη Μύκονο, φοβερός καλλιτέχνης, μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Μετά από 10 μέρες βγήκαμε το βράδυ. Εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του και μετά έκαναν το παιδί. Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και αγάπη που δεν υπάρχει. Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, έφυγε για Αργεντινή. Είναι αυτές οι επιπόλαιες σχέσεις που κάνουν κάποιοι. Τελικά, έρχεται στον γαμπρό μου να μιλήσουν για κάτι που ήθελε να φτιάξει και του λέει έλα γρήγορα γιατί θέλω να φύγω για Αργεντινή. Πήγαινε στους δικούς του στην Αργεντινή αλλά γύριζε. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε “γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με το μηχανάκι. Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Πάμε στο νεκροταφείο και είναι αυτός πραγματικά χάλια και έχει φέρει μία μπάντα – γιατί ο γιος του έπαιζε ντραμς- και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε “ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έλιωσα, έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του. Ο συγχωρεμένος ο Μιχαλάκης ήταν ένα απίστευτο παιδί.Τον μεγάλωσε με πάρα πολύ αγάπη», πρόσθεσε ο γνωστός στυλίστας τονίζοντας ότι «ο Διονύσης είναι τρελό παιδί. Του είχα δώσει το καλοκαίρι ένα μαγαζί που έχω στο κέντρο της Μυκόνου για να βάλει τα εκθέματά του. Πουλάει ένα εργάκι, έβγαλε τα εισιτήρια για το σινεμά πιστεύω, πήγε σινεμά, του άρεσε το έργο, το ξαναείδε και δεν γύρισε ποτέ στο μαγαζί. Πιστεύω τώρα να βάλει μυαλό, να μείνει εκεί, να κάνει κάτι δικό του και να πει μεγάλωσα πια, δεν μπορώ να γυρίζω από εδώ και από εκεί… Δεν δέχεται και την επιτυχία του, θέλει να βασανίζεται».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 9:34:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ