Πατέρας για δεύτερη φορά γνωστός τραγουδιστής – ΒΙΝΤΕΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής των «Κoza mostra», Ηλίας Κόζας και η σύζυγός του Χαρά καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο δύο αγοράκια. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ευτυχισμένο πατέρα, ο οποίος είπε ότι εδώ και τρεις μέρες που έχουν επιστρέψει στο σπίτι είναι άυπνοι. «Μιλήσαμε χθες, είναι άυπνος. Εύχομαι να τα χαρούν, θα έχουν δύσκολες μέρες αλλά θα φτάσουν οι καλύτερες», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι και τώρα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των διδύμων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2013 έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής εμφανιζόταν σε live stage της Θεσσαλονίκης κι εκείνη εργαζόταν εκεί, ενώ παράλληλα σπούδαζε Ψυχολογία. Αν και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, ο Ηλίας δεν τολμούσε να κάνει την πρώτη κίνηση, καθώς… ντρεπόταν, ωστόσο οι δυο τους έμελλε να είναι μαζί. Έναν χρόνο αργότερα συναντήθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ της πόλης κι έτσι άρχισε το ειδύλλιο τους.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ