Αντελίνα Βαρθακούρη: Η κρίση στο γάμο της με τον Χάρη – Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν διάδοχο της Μενεγάκη

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την ένταξη της στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha παραχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη στο τηλεοπτικό περιοδικό “TV Έθνος”. Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για το πρώτο της ραντεβού και τη σχέση ζωής με τον Χάρη Βαρθακούρη, αποκαλύπτοντας την κρίση που πέρασε στο γάμο της αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι η επίδοξη διάδοχος της “βασίλισσας” της τηλεόρασης, Ελένης Μενεγάκη.

«Υπήρχε μεγάλη αμηχανία! Μιλούσαμε 2 μήνες στο τηλέφωνο και είχαμε πει τα πάντα. Μέχρι και τι ονόματα θα δώσουμε στα παιδιά μας. Κι από κοντά ήταν πιο δύσκολο… Ήταν όμως τόσο καρμικό με τον Χάρη. Είναι ο άντρας της ζωής μου και είμαι η γυναίκα της ζωής του. Ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε περάσει κρίση ο γάμος της. «Πέρασε ναι. Στην αρχή, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με τον Χάρη μας έσωσε το γεγονός πως σε 5 λεπτά ηρεμούσαμε. Δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να πούμε “πάμε σε δικηγόρο”», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείσα για τα δημοσιεύματα και τις φήμες που την θέλουν επίδοξη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη, η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε: «Τα διαβάζω κι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της, εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Εύχομαι λοιπόν στην Ελένη το αστέρι της να λάμπει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη».

Αν η προϋπηρεσία της σε μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς θα λειτουργήσει θετικά στη νέα καριέρα της στον Alpha, η παρουσιάστρια υποστήριξε πως «η προϋπηρεσία λειτουργεί πάντα θετικά. Από μικρό παιδί λάτρευα την τηλεόραση. Καθόμουν μπροστά στο σύνθετο της γιαγιάς σε ένα προπολεμικό ραδιόφωνο κι έκανα την παρουσιάστρια. Το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα. Ήταν επιλογή μου να ξεκινήσω από τα χαμηλά. Εννοώ από μικρότερα κανάλια. Ήταν τεράστια σχολεία. Έκανα τα πάντα. Παρουσίαση, ρεπορτάζ, μοντάζ, αρχισυνταξία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ