Μέγκι Ντρίο: Πώς η εξάπλωση του κορονοϊού την κράτησε μακριά από την εκπομπή “Ευτυχείτε”

Εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραμένει αυτές τις ημέρες η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM απουσίαζε από το στούντιο, καθώς αποφάσισε να παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο σπίτι της λόγω του πρόσφατου ταξιδιού της στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας.

Η Μέγκι έκανε προληπτικά εξετάσεις -γιατί όπως λέει “πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε”- και είναι καλά στην υγεία της. Ωστόσο, από τη στιγμή που είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό αυτή την εποχή που ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, έκρινε από μόνη της πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να παραμείνει μερικές ημέρες στο σπίτι. Τις επόμενες ημέρες, θα επιστρέψει στη θέση της στο πλατό της εκπομπής.

Πάντως, το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό πάνελ ότι την Τετάρτη δέχθηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή του My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό.

«Είναι λίγο αστείο αυτό, ενώ ξέρουν ότι έχω συμβόλαιο με το OPEN, βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, δεν έχει αλλάξει κάτι. Το βρίσκω λίγο άκυρο. Θεωρώ ότι επειδή έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήθελαν πάλι μία κοπέλα που θα τους ανεβάσει τα νούμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ