Νίκι Μινάζ: Συνελήφθη ο σύζυγός της

Το παρελθόν καταδιώκει τον σύζυγο της Νίκι Μινάζ αφού συνελήφθη ξανά. Αυτήν τη φορά κατηγορείται ότι αμέλησε να παρουσιαστεί στην αρμόδια υπηρεσία και να καταγραφεί στα μητρώα των δραστών σεξουαλικού εγκλήματος στην Καλιφόρνια, αν και είχε εγγραφεί στα μητρώα της Νέας Υόρκης.

Ο Κένεθ Πίτι τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη ενώ οδηγήθηκε στον δικαστή και δήλωσε αθώος στην κατηγορία που του αποδίδεται. Ο Πίτι μετακόμισε στην Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2019 αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι νομικοί του μπελάδες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο όταν τον σταμάτησαν σε έλεγχο ρουτίνας στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς ο Πίτι είναι καταχωρισμένος στα μητρώα της Νέας Υόρκης αλλά όχι της Καλιφόρνια όπως υποχρεούται να κάνει. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων. Η εισαγγελία του Λος Άντζελες του απήγγειλε κατηγορία επειδή αμέλησε να εγγραφεί στα μητρώα ως δράστης σεξουαλικού εγκλήματος. Φαίνεται πως ακόμη δεν το είχε κάνει καθώς πλέον στην υπόθεση εμπλέκονται και ομοσπονδιακοί, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Ο Πίτι καταδικάστηκε το 1995 για βιασμό πρώτου βαθμού. Φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια στη Νέα Υόρκη και παράλληλα έπρεπε να καταχωρισθεί στα ανάλογα μητρώα για το έγκλημά του. Αν καταδικαστεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για την αμέλειά του να εγγραφεί στο μητρώο της Καλιφόρνια, θα είναι αντιμέτωπος με έως και 10 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: ΤΜΖ, Daily Mail, Πηγή φωτο: ΤΜΖ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ