Πάνος Βλάχος: Η γνωριμία του με τον Τομ Χανκς και τον Αλεξάντερ Πέιν και η συμμετοχή του σε σειρά του Netflix – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Πάνος Βλάχος . Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν μεταξύ τους και αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Όπως εξομολογήθηκε ο Πάνος Βλάχος, πήγε στο Μεξικό για να συμμετάσχει σε σειρά του Netflix: « Έπαιξα ένα μικρό ρόλο σε μια μεγάλη σειρά που θα βγει του χρόνου στο Netflix και λέγεται Selena. Γυρίζεται στο Μεξικό και ταξίδεψα εκεί. Έκανα έναν Λατίνο. Είναι η ιστορία μιας πολύ διάσημης τραγουδίστριας της Selena Quintanilla η οποία έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για τη συνάντησή του με τον Τομ Χανκς και τονΑλεξάντερ Πέιν. Όπως είπε, «έχουμε βρεθεί σε ένα μεγάλο πάρτι ενός παραγωγού, είναι ο Τομ Χανκς, του είπα ένα γεια. Μέχρι εκεί. Και είναι και ο Αλεξάντερ Πέιν. Ο Αλεξάντερ Πέιν είναι σπουδαίος σκηνοθέτης και εκείνη την περίοδο έχει προταθεί για Όσκαρ. Λέω να του πω πόσο πολύ με συγκίνησε και πόσο πολύ τον θαυμάζω. Άστο λέω, που να πάω και εκεί που το ξανασκέφτομαι…», σημειώνοντας ότι ξαφνικά άκουσε την συμπεθερά του να λέει: «Δεν το πιστεύω, τα παιδιά από τη μουρμούρα και φωνάζει Αλέξανδρε, Αλέξανδρε, έλα να γνωρίσεις τα παιδιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ