Τζάστιν Μπίμπερ: Αυτό είναι το δυνατό σημείο στο κορμί του – ΒΙΝΤΕΟ

Έκτακτη εμφάνιση στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αποκάλυψε το δώρο γενεθλίων που του έκανε η σύζυγός του Χάιλι Μπόλντουιν αλλά και ποιο μέρος του σώματός του θεωρεί το δυνατό του σημείο.

Ο Καναδός popstar είπε ότι η Χάιλι δεν του έκανε ένα εξεζητημένο δώρο στα γενέθλιά του αλλά του ετοίμασε μία πολύ όμορφη ρομαντική βραδιά στο σπίτι όπου έβαλε μια ταινία να παίζει και άναψε πολλά κεριά δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Επίσης, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του σιχαίνεται το μουστάκι του και αν και εκείνος σκοπεύει να το αφήσει και πάλι στο πρόσωπό του, η Χάιλι ελπίζει να καθυστερήσει πολύ να γίνει αυτό.

“Θα μείνω έτσι για αυτό το διάστημα γιατί η σύζυγός μου, στην ουσία δεν της αρέσει καθόλου. Δεν της άρεσε, καθόλου, ναι, δεν της άρεσε” είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πιο μέρος του κορμιού του θεωρεί το δυνατό του σημείο, απάντησε με ειλικρίνεια “ο πισινός μου”.

“Θα έλεγα ότι έχω ωραίο πισινό. Έχω ωραίο πισινό. Έπαιζα χόκεϊ όλη μου τη ζωή, οπότε έχω πισινό του χόκεϊ. Οπότε έχω έναν ωράιο πισινό χόκεϊ. Μην κοιτάς εντάξει; Είναι της γυναίκας μου, μην κοιτάς!” αστειεύτηκε. Για τη Χάιλι είπε ότι η σύζυγός του μοιράζει σαν το άρωμα της Αριάνα Γκράντε. “Λουλουδάτο και φρουτώδες” είπε ενώ αποκάλυψε ότι η Χάιλι εκνευρίζεται μαζί του που τραγουδάει διαρκώς μέσα στο σπίτι.

Δείτε εδώ το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ