MasterChef: Ποιος αποχώρησε – Ανατροπές και εκπλήξεις – BINTEO

Επεισόδιο αποχώρησης το χθεσινό στο MasterChef και δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές. Ο Διονύσης Πρώιος, η Μαριάννα Πουλμέντη και η Μάγδα Κοπαλίδου ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενοι που θα πάλευαν για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όμως η Κατερίνα Λένη «βγήκε» μπροστά και έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας της, προκειμένου να σώσει τον φίλο της, Διονύση, αφήνοντας άφωνους όλους τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους κριτές. Μάλιστα ο Διονύσης συγκινήθηκε από την κίνηση της Κατερίνας.

Και ενώ όλοι περίμεναν η Μαριάννα Πουλμέντη και η Μάγδα Κοπαλίδου να κοντραριστούν για να παραμείνουν στο παιχνίδι οι κριτές ανακοίνωσαν πως η θέση του Διονύση θα καλυφθεί από άλλον διαγωνιζόμενο, ξαφνιάζοντας για ακόμη μία φορά τους παίκτες.

Τη θέση του Διονύση πήρε η Μαρία Μπέη. Οι τρεις παίκτριες κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό, φαινομενικά απλό, αλλά δύσκολο τεχνικά πιάτο της Κωνσταντίνας Διβόλη. Η παίκτρια που τελικά δεν τα κατάφερε ήταν η Μάγδα, η οποία και αποχώρησε από το MasterChef.Οι βαθμολογίες

  • Μάγδα – 28/40
  • Μαρία – 31/40
  • Μαριάννα – 31/40

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ