Ευθύμης Ζησάκης: Κατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο με ανασφάλιστο Ι.Χ- Τι απαντά ο ίδιος

Σε μπελάδες βρίσκεται ο Ευθύμης Ζησάκης καθώς συνάδελφός του έχει καταθέσει αγωγή σε βάρος του κατηγορώντας τον ότι προκάλεσε ατύχημα με το ανασφάλιστο πολυτελές του όχημα. Η δικαστική διαμάχη που έχει αρχίσει τον Ιανουάριο του 2018, αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει τέλος.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί, που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη μέρα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Kάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά. Το ίδιο έκανε και με τον οδηγό του ταξί. Μάλιστα, του είχε δώσει μια μέρα ραντεβού και δεν πήγε ποτέ. Όπως πληροφορήθηκα από έναν κοινό γνωστό μας που ζήτησα να μεσολαβήσει για να βρεθούμε, γύρισε και είπε για εμένα “σιγά που είναι και συνάδελφος ηθοποιός”. Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι, αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί Βαγγέλης Πυρινής μιλώντας στην Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γνωστός ηθοποιός φέρεται την ημέρα του ατυχήματος να είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο, καθώς μία ημέρα πριν διέκοψε την ασφάλιση που είχε με γνωστή εταιρία.

Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και περίπου δύο χρόνια, με την πλευρά του μηνυτή να αξιώνει τα χρήματα της αποζημίωσης από το Επικουρικό Ταμείο. Εφόσον δικαιωθεί ο κ. Πυρινής, ο κ. Ζησάκης οφείλει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.

Το κύριο μέλημα του Βαγγέλη Πυρινή, ωστόσο, είναι να αποκατασταθεί κυρίως ηθικά και όχι τόσο οικονομικά, καθώς δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος και εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του Ευθύμη Ζησάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της μεσημεριανής εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Ευθύμης Ζησάκης όχι μόνο αρνείται τα όσα ισχυρίζεται ο συνάδελφός του, αλλά παράλληλα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη το συγκεκριμένο ατύχημα.

Πηγή: espresso/ skai

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ