Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz: Διαζύγιο έπειτα από τρεις μήνες γάμου

Της Νίκης Κώτσου,

Δεν είναι πολύς καιρός που η Τέα Πρέλεβιτς αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της Omaar Singh και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με τον γοητευτικό Ινδό γνωρίστηκε στο Λονδίνο, όπου έμεινε δέκα ολόκληρα χρόνια. «Πήγα για σπουδές και έμεινα. Σπούδασα χρηματοοικονομικά και με το που αποφοίτησα, μόλις 20 ετών, μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω για έξι χρόνια για τον οίκο μόδας Burberry ως υπεύθυνη επικοινωνίας», λέει στην Realnews η Τέα Πρέλεβιτς.

Εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της και παρότι ο γάμος της κράτησε πολύ λίγο, όπως η ίδια τονίζει δεν της έχει μείνει πικρή γεύση. «Ο γάμος κράτησε τρεις μήνες. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, όλη μου η σχέση από τον αρραβώνα μέχρι τον γάμο ήταν παραμυθένια. Απλά, κάποιες φορές ξυπνάς μία ημέρα και συνειδητοποιείς ότι θα ήθελες να ακολουθήσεις διαφορετική πορεία. Όταν δεν υπάρχουν παιδιά, είναι πολύ πιο εύκολο. Είναι όπως όταν χωρίζεις από μία σχέση που συγκατοικείς με τον σύντροφό σου. Απλά, υπάρχουν κάποια επιπλέον χαρτιά που πρέπει να υπογράψεις. Προσπαθούμε να είμαστε ένα μοντέρνο ζευγάρι που διατηρεί καλές σχέσεις. Εξάλλου ήμασταν φίλοι και πριν από τη σχέση», εξομολογείται στην εφημερίδα.

«Δεν πιστεύω στα λάθη, οπότε δεν υπάρχει κάτι που θα απέφευγα. Με κάθε εμπειρία μαθαίνω πιο πολλά για τον εαυτό μου και εξελίσσομαι. Χωρίς το “λάθος”, πως ξέρεις τι είναι σωστό;», τονίζει.

Παράλληλα, δηλώνει πως όταν έρθει η στιγμή, θα ήθελε να κάνει οικογένεια. «Με φαντάζομαι χαζομαμά με 2-3 παιδάκια», λέει.

Πηγή: Real Life

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ