Σκαρμούτσος: Τι είπε για το Masterchef και την επιλογή του να αποχωρήσει

“Έχω λάβει μέρος σε τρία Masterchef στο Mega, όπου δεν υπήρχε καθόλου το κομμάτι του ριάλιτι. Ήταν ένας διαγωνισμός μαγειρικής που πήγαινε πολύ καλά σε τηλεθέαση, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες που μας είχαν δώσει από το κανάλι και από την εταιρεία παραγωγής του εξωτερικού που παραχώρησε τα δικαιώματα. Και στο πρώτο Masterchef στο Star απουσίαζε το ριάλιτι στοιχείο. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει αν είναι καλό ή κακό σε ένα παιχνίδι να υπάρχει το στοιχείο του ριάλιτι. Απλώς εγώ δεν μπορούσα να το στηρίξω. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να μην συνεχίσω. Δεν ήταν πότε αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση ούτε την κυνήγησα ποτέ. Τυχαία βρέθηκα και τυχαία παραμένω” δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο “Page 2” της Νέας Σελίδας.

“Για εμένα είναι σημαντικό που στα 50 μου έχω τέσσερα εστιατόρια και μια μεγάλη εταιρεία catering. Η τηλεόραση δεν είναι τόσο σημαντική” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ήταν δική του απόφαση ή του Star να αποχωρήσει απάντησε “Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου. Τους έπιασα και τους είπα ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ ούτε μπορώ να αλλάξω χαρακτήρα. Αν έσκυβα το κεφάλι και έλεγα θα κάνω ό,τι μου πείτε, θα παρέμενα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ