Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά στις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή για τις “μαϊμού” τσάντες – ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στηΡαμόνα Βλαντή για τη δήλωση «είναι γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χρησιμοποιεί μαϊμού τσάντες» έδωσε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε τηλεφωνική της παρέμβαση, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Μάλλον το κάνει για να είναι στο προσκήνιο και να ασχολούνται μαζί της, γιατί δεν λέει και κάτι άλλο πέρα από αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα άτομο σαν την Ραμόνα, που μου περνάει εντελώς αδιάφορο, κάθεται και ασχολείται με τις τσάντες μου και με τα υπάρχοντά μου»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks υποστήριξε ότι «μπορεί να έχει και κάποια προηγούμενα από το παιχνίδι, δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος. Η Ραμόνα γενικά είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος και δεν έχει και πολλές φίλες. Μου κάνει εντύπωση πώς ρωτά τι δουλειά κάνω, κανονικά θα έπρεπε να ρωτάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι τι δουλειά κάνει. Βγάζει δικά της αυθαίρετα συμπεράσματα, δεν τα στηρίζει κάπου αυτά που λέει. Έχει έρθει ποτέ σπίτι μου, ξέρει το πορτοφόλι μου, ξέρει ακριβώς τι δουλειά κάνω; Δουλεύω από τα 18 μου, την Ραμόνα δεν την έχουμε δει να δουλεύει ποτέ. Έχω μια επιχείρηση εδώ και πέντε χρόνια με ρούχα, ο άντρας μου είναι πασίγνωστο πλέον τι δουλειά κάνει, είναι κορυφή στη δουλειά του, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα αναρωτιέται ποια είναι η δουλειά μου. Δεν έχω κρατήσει ποτέ μαϊμού προϊόν».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ