Κυριακή Κατσογρεσάκη: Τι είπε για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και τη Μαρία Καζαριάν

Η αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, Κυριακή Κατσογρεσάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και τις πρώην συμπαίκτριες της.

“Η αλήθεια είναι ότι όταν έκανα την αίτηση για το My Style Rocks, δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ήταν απόφαση στιγμής. Δεν είχα παρακολουθήσει κανέναν κύκλο πιο πριν. Είχα δει απλώς κάποια βιντεάκια στα social media από δύο κοπέλες που ακολουθούσα και μου φαίνονταν ωραία. Όταν με δέχτηκαν στο παιχνίδι και το ανακοίνωσα στις φίλες μου που είχαν δει το ριάλιτι μόδας, μου είπαν κατηγορηματικά ‘μην το κάνεις, δεν είναι για σένα, για το επίπεδο σου, για τον χαρακτήρα σου’. Συνειδητοποίησα εκ των υστέρων ότι το My Style Rocks δεν ήταν για μένα, δεν ήταν για τον χαρακτήρα μου, γιατί είχε μέσα πολύ ίντριγκα και κατινιά και αυτό δεν αρμόζει στον δικό μου χαρακτήρα”, είπε μεταξύ άλλων η Κυριακή Κατσογρεσάκη μιλώντας στο Sectrer.

Η 30χρονη δεν έκρυψε και την ενόχληση της για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι της η Μαρία Καζαριάν. “Με ενόχλησαν κάποια σχόλια που δεν είχαν ευγένεια και σεβασμό. Η Μαρία Καζαριάν με ειρωνευόταν και ήταν επιθετική και αρνητική απέναντι μου”.

Πηγή πληροφοριών: Secret

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ