Τζάστιν Μπίμπερ: Πέθαινα και κανείς δεν το ήξερε – Μόλις ξυπνούσα το πρωί έπαιρνα χάπια

Σοκάρουν οι εξομολογήσεις του Τζάστιν Μπίμπερ τις οποίες μοιράζεται με τους θαυμαστές του στο ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του όπου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, και αφού ήδη έχει ανακοινώσει ότι πάσχει από τη νόσο του Λάιμ και δίνει μεγάλη μάχη κατά της κατάθλιψης, ο Μπίμπερ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αποτοξινωθεί γιατί “πέθαινε” και είπε ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο σοβαροί ήταν οι εθισμοί του.

“Ήταν σαν να πεθαίνω, Οι άνθρωποι δεν ήξεραν πόσο σοβαρό ήταν, ήταν τρελά τρομακτικό. Ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παίρνω χάπια και να καπνίζω ένα φυτό και έτσι να ξεκινώ τη μέρα. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Είπα στον εαυτό μου “Θεέ μου, αν είσαι αληθινός ας περάσω αυτήν την περίοδο να σωθώ από τα χάπια και τα άλλα, και αν γίνει αυτό, θα κάνω εγώ την υπόλοιπη δουλειά”. Ποτέ δεν έκανα όλη τη δουλειά. Σταμάτησα τα χάπια αλλά δεν έκοψα τις ρίζες απ’ όλα οπότε έκανα τον κύκλο και επανήλθα όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι” ομολόγησε ο Μπόμπερ.

Παραδέχθηκε επίσης ότι δοκίμασε πρώτη φορά τη μαριχουάνα σε ηλικία 13 ετών όταν απογειώθηκε στη διασημότητα ως παιδί διασημότητα. Αφού εθίστηκε στη μαριχουάνα άρχισε να πίνει μία ναρκωτική ουσία, ένα μωβ σιρόπι, αλλά και να παίρνει χάπια, να δοκιμάζει μανιτάρια και να κάνει “Μόλι”, δηλαδή ecstasy.

“Ήταν ένα καταφύγιο για εμένα. Ήμουν νέος” πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι πλέον ακολουθεί ειδική θεραπεία για να αποτοξινωθεί από τις τοξίνες έπειτα από πολύχρονη χρήση ναρκωτικών.

“Καταχράστηκα το σώμα μου στο παρελθόν και τώρα είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης προσπαθώντας να φροντίζω το όχημα που ο Θεός μου έδωσε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ