Γιώργος Σαμπάνης: Το σχόλιο για την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου και οι δυσκολίες που πέρασε

Συνέντευξη στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του, για τραγούδια που δεν έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες όπως και για τραγούδια του που έχουν απορριφθεί.

«Πέρυσι ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για μένα. Ξεκίνησε η χρονιά με έναν καβγά στο μαγαζί στο οποίο εμφανιζόμουν, που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στη ζωή μου αυτό, τσακώθηκαν οι θαμώνες στο μαγαζί. Λίγο μετά, πέθανε η γιαγιά μου και ο θείος μου μέσα την ίδια μέρα. Στην κηδεία της γιαγιάς μου χάσαμε τον θείο μου, που ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Πήγαινα στο μαγαζί πολύ κακόκεφος,όσο και να προσπαθούσα να το μαζέψω ήταν διπλό το κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

Όπως εξομολογήθηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, «έχω αρνηθεί να δώσω τραγούδι σε κάποιον αλλά όχι επειδή δεν μου αρέσει, πολλές φορές έχω αρνηθεί ένα τραγούδι γιατί δεν έχω ένα τραγούδι. Δεν είμαι μηχανή να έχω πάντα λύση. Άλλες φορές έχω ένα τραγούδι αλλά δεν το θεωρώ ιδιαίτερα καλό. Κάποιες φορές δεν μου αρέσουν οι τραγουδιστές, δεν δίνω τα τραγούδια μου στην τύχη. Υπάρχουν πολλές φορές που απορρίπτονται τα τραγούδια μου, οπότε αυτός που φαντάστηκα… Έχουν απορριφθεί πολλές φορές. Το “Για κάποιο λόγο” που είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχω γράψει. Το διάλεξε ο Νίκος Οικονομόπουλος, το επέλεξε γνωρίζοντας ότι το κομμάτι έχει απορριφθεί. Είναι ντροπή για τον Νίκο να σου πω ποιος δεν το ήθελε».

Για την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το νυχτερινό κέντρο, ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε: «Οι φωνές που ακούγονται είναι δύο. Η μία είναι ότι εμείς οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν. Η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορείς να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα. Πρέπει να σκεφτεί κι αυτός τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν γι’ αυτόν. Ο Νίκος, τουλάχιστον απέναντι σε μένα, δεν είναι κακός, άκαρδος ή αλήτης. Τουναντίον. Είναι πολύ αξιοπρεπής».Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ