Δημήτρης Κοργιαλάς: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ψυχίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τον χωρισμό του με τη Φωτεινή Ψυχίδου και τον έρωτά του με τον γιο του.

«Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δεν θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας και θα ήθελα μία αγαπημένη οικογένεια αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε μας. Δεν έγινε τίποτα, αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν κάποια παιδιά από πίσω τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε. Και εγώ, ό,τι χρειαστεί η Φωτεινή, με ένα τηλέφωνο θα τρέξω πρώτος απ’ όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε μάλιστα ότι «υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που ήταν όλο κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Πάντα προσπαθούσα να αλλάξω διάφορα για να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλον τον κόσμο, ειδικά οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους τελείωσε. Εγώ θα έδινα και 15 ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο και να θέλει ο ένας, δυστυχώς η κατάσταση είναι αυτή».

Αναφερόμενος στο διαζύγιο είπε ότι «θα πρέπει να γίνουν κάποια χαρτιά ώστε κι εγώ να είμαι κατοχυρωμένος και το παιδί… Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι κοιμάμαι και ξυπνάω μαζί του και τώρα κάποιες μέρες τώρα δεν θα ξυπνάω μαζί του. Φαντάζομαι ότι θα το ξεπεράσω».

«Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Η επόμενη μέρα είναι κοινή με τη Φωτεινή, το καλό των παιδιών. Δεν ξεχωρίζω την κόρη της Φωτεινής με τον πρώτο της σύζυγο από το γιο μου, το πρώτο παιδί είναι πιο τυχερό γιατί έχει και έναν υπέροχο μπαμπά. Δεν βιώνω τον χωρισμό μου σαν αποτυχία, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία, τον Θανασάκη», κατέληξε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ