Επέστρεψε σε γυναικεία αγκαλιά η πρώην του Τζόνι Ντεπ – ΦΩΤΟ

Μετά το πολύκροτο και ταραχώδες διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ προσπάθησε να βρει τον έρωτα. Ακολούθησαν ο Έλον Μασκ, ο Βίτο Σνάμπελ, ο Άντσι Μουσκιέτι. Αλλά δεν στάθηκε τυχερή. Έτσι, επέστρεψε σε μια γυναικεία αγκαλιά.

Πλέον ο νέος της έρωτας είναι η 38χρονη κινηματογραφίστρια Μπιάνκα Μπούτι, η οποία, όπως έγινε γνωστό, δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά.

Η 33χρονη Άμπερ Χερντ είχε αποκαλύψει ότι είναι αμφιφυλόφιλη το 2010 ενώ είχε σχέση τέσσερα χρόνια με τη φωτογράφο Τάσια βαν Ρι. Ωστόσο, το 2011 ερωτεύτηκε τον Τζόνι Ντεπ στα γυρίσματα της ταινίας τους “Rum Diary” τον οποίο και παντρεύτηκε. Οι δυο τους χώρισαν επεισοδιακά με βολές εκατέρωθεν το 2016 κι έκτοτε η Χερντ δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα.

Η ηθοποιός εθεάθη με τη νέα σχέση της έξω από ξενοδοχείο στο Παλμ Σπριγκς όπου έδειχνε ευδιάθετη, ήρεμη και ευτυχισμένη. Η σύντροφός της ήταν πολύ τρυφερή μαζί της και οι δυο τους αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά ενώ περίμεναν τον παρκαδόρο να τους φέρει το αυτοκίνητό τους.

Αργότερα, και ενώ η Χερντ οδηγούσε η Μπιάνκα έδειξε ότι είχε μεγαλύτερη διάθεση για φιλιά και αγκαλιές καθώς παρέμενε κολλημένη στο πλευρό της αγαπημένης της ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά ενώ η ηθοποιός οδηγούσε.

Η Μπιάνκα Μπούτι διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού το 2015 και έδωσε μάχη να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο, τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε ότι δίνει νέα μάχη και μάλιστα στήθηκε ταμείο αλληλεγγύης για την ίδια καθώς δεν έχει τους πόρους για τη θεραπεία της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ