Ανδρέας Γεωργίου: Επανασυνδέθηκε με την πρώην αγαπημένη του – Οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στα μπουζούκια – ΦΩΤΟ

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ επανασυνδέθηκε με την πρώην σύντροφό του και γνωστή make up artist εκ Κύπρου Σιμώνη Χριστοδούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2018, με το ειδύλλιό τους να λήγει άδοξα στις αρχές του προηγούμενου χρόνου.

Φαίνεται όμως ότι« οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν» όπως λέει και το γνωστό τραγούδι καθώς το ζευγάρι πέρασε μαζί τις ημέρες των γιορτών ταξιδεύοντας αρχικά στο Άμστερνταμ και καταλήγοντας στο Νότιγχαμ της Αγγλίας, όπου έμειναν στο σπίτι της θείας και νονάς του Ανδρέα Γεωργίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις 29 Δεκεμβρίου το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, όπου δύο μέρες αργότερα άλλαξε το χρόνο με φίλους. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia απολαμβάνοντας το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού και -κυρίως- ο ένας τη συντροφιά του άλλου, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Πηγή Πληροφοριών: Espresso

Πηγή φωτό: ALPHA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ