Κατερίνα Καινούργιου: Σε τροχιά γάμου η γνωστή παρουσιάστρια

Της Νίκης Κώτσου,

Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία γιόρτασε αγκαλιά με τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, υποδέχθηκε το 2020 σε προορισμό στο εξωτερικό μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να αποδράσει για λίγο από όλους και απ’ όλα για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά σε φόντο ρομαντικό.

Η προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούριου στο instagram «βράδυ Χριστουγέννων και με βρίσκει πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Σήμερα θέλω να σας αγγίξω την καρδιά με την αγκαλιά, τη στοργή , το χάδι, που δεν μπορώ να προσφέρω στον καθένα σας ξεχωριστά. Εύχομαι όλοι να περνάτε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Τα όνειρά σας , ευχές μου» , μοιάζει να είναι κάτι περισσότερο από μία ευχή, καθώς τα τελευταία χρόνια , δεν μας έχει συνηθίσει στη δημόσια έκφραση των συναισθημάτων της. Αν και η ίδια είναι προσεκτική με όσα αποκαλύπτει με την προσωπική της ζωή, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Κατερίνας Καινούριου δηλώνουν βέβαιοι ότι πολύ σύντομα το όμορφο αυτό ειδύλλιο θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealLife, ο εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου, φαίνεται ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Ο 30χρονος Φίλιππος εκτιμά τον θεσμό της οικογένειας και επιθυμεί, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, να δημιουργήσει τη δική του.

Οι δυο τους έδωσαν επίσημα το «παρών» ως ζευγάρι στο γάμο της Αναστασίας Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάνας Καίσαρη, και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν την ευτυχία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ