Σαρλίζ Θερόν: Αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν αναφέρθηκε στη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της Τσάρλς, όταν εκείνη ήταν παιδί.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν μόλις 15 ετών όταν ο πατέρας της Τσαρλς Θερόν εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας στο Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική και πυροβόλησε αρκετές φορές την πόρτα του υπνοδωματίου μέσα στο οποίο βρίσκονταν εκείνη και η μητέρα της.

“Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει όταν μπήκε στο σπίτι με το όπλο”, είπε η Σαρλίζ Θερόν, μιλώντας στο NPR.

“Και οι δύο μας είχαμε βάλει όλη μας τη δύναμη για να μην τον αφήσουμε να ανοίξει την πόρτα. Έκανε ένα βήμα πίσω και πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές. Καμία από τις σφαίρες δεν μας τραυμάτισε, κάτι που ήταν θαύμα”, ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός.

Η μητέρα της Σαρλίζ Θερόν προκειμένου να σώσει τόσο την κόρη της όσο και τον εαυτό της πυροβόλησε και σκότωσε τον σύζυγό της.

“Ήταν μία πράξη αυτοάμυνας. Έβαλε τέλος στην απειλή. Ο πατέρας μου ήταν ένας άρρωστος άνθρωπος. Ήταν αλκοολικός. Δεν ντρέπομαι να μιλώ δημόσια για αυτό το τραγικό γεγονός. Η οικογενειακή βία, το είδος αυτό της βίας που συμβαίνει μέσα στην οικογένεια, είναι κάτι που μοιράζομαι με πολλούς ανθρώπους”, σημείωσε η Σαρλίζ Θερόν και πρόσθεσε:

“Δεν ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό, γιατί νομίζω ότι όσο περισσότερο μιλάμε για αυτά τα πράγματα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε πως δεν είμαστε μόνοι. Για μένα νομίζω, ότι είναι μία ιστορία για το πώς είναι να μεγαλώνεις με εθισμένους και τι κάνει αυτό σε έναν άνθρωπο… Νομίζω ότι η οικογένειά μας ήταν απίστευτα ανθυγιεινή. Και όλα αυτά, νομίζω, πως μας σημάδεψαν με κάποιον τρόπο. Φυσικά, εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ. Δυστυχώς, όμως, συνέβη γιατί δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ την ρίζα των προβλημάτων”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: WireImage

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ