Γράμμα από τον πρίγκιπα Τζορτζ στον Άγιο Βασίλη – ΦΩΤΟ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι ο μεγάλος του γιος, πρίγκιπας Τζορτζ, έστειλε επιστολή στον Άη Βασίλη, όπου εξέφραζε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Όπως είπε ο Δούκας του Κέμπριτζ σε ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του BBC One για τα Χριστούγεννα που γυρίστηκε σε άσυλο αστέγων, ο εξάχρονος Τζορτζ ζήτησε ένα δώρο σχετικό με τα πάθη του.

” Ο Τζορτζ έχει γράψει ήδη μία λίστα στον Άγιο Βασίλη. Αγαπά πολύ τη ζωγραφική, είναι πολύ καλός ζωγράφος. Μπορεί να του δώσουμε κάτι σχετικό με τη ζωγραφική ή με το ποδόσφαιρο. Του αρέσει πολύ και το ποδόσφαιρο” είπε ο πρίγκιπας.

Όταν μία γυναίκα στο άσυλο αστέγων τον ρώτησε αν είναι κληρονομική η αγάπη του Τζορτζ για το ποδόσφαιρο, καθώς και ο ίδιος ο Ουίλιαμ αγαπά το άθλημα, ο Δούκας του Κέμπριτζ που είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και φανατικός οπαδός της Άστον Βίλα, αποκάλυψε ότι ο γιος του είναι οπαδός της Τσέλι: “Προσπαθώ να μην είμαι προκατειλημμένος, είπα ότι μπορείς να στηρίξεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι”.

Πηγή φωτό: PA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ