Τάνια Τρύπη: Την ίδια στιγμή που ένα παιδί βλέπει την Πέπα το γουρουνάκι, τρώει και το πιτόγυρο από την Πέπα

Η Τάνια Τρύπη είναι vegan και σε κάθε συνέντευξή της αναφέρεται στον τρόπο ζωή της αλλά και στις βαναυσότητες που αντιμετωπίζουν τα ζώη.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» δήλωσε “εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου. Όταν απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ… ευγενικό τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω”.

“Δεν μπορεί ο Χριστός να γεννήθηκε στη φάτνη και να ζεστάθηκε με τα χνώτα των ζώων και εμείς στο όνομά του να σφάζουμε ζώα το Πάσχα. Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί” πρόσθεσε.

“Έχω τέσσερα τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας” τονίζει.

“Την ίδια στιγμή που ένα παιδί βλέπει την Πέπα το γουρουνάκι, την ίδια στιγμή τρώει και το πιτόγυρο με γύρο από την Πέπα τη γουρουνίτσα. Γιατί η Πέπα είναι το πιτόγυρο που δίνει η μαμά λέγοντας το παραμύθι στο παιδάκι της. Αυτό είναι τρελό, είναι παρανοικό” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ