Άγριος καβγάς Άφλεκ-Γκάρνερ στη μέση του δρόμου – ΦΩΤΟ

Την Ημέρα Ευχαριστιών πέρασαν μαζί ο Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ, που έχουν την κηδεμονία των τριών παιδιών τους από κοινού.

Ο σταρ έφθασε στο σπίτι της Γκάρνερ μαζί με τη μητέρα του Κριστίν την ημέρα πριν από τις Ευχαριστίες ενώ νωρίτερα η ηθοποιός μαζί με τα τρία παιδιά είχαν πάει με τη γιαγιά και τον μπαμπά τους σινεμά στο Λος Άντζελες.

Ο Άφλεκ επέστρεψε από τη Νέα Ορλεάνη όπου σκηνοθετεί νέα ταινία ώστε να περάσει τις ημέρες των διακοπών με την οικογένειά του. Ωστόσο, την Παρασκευή, ενώ είχαν φθάσει στο αυτοκίνητό του και εκείνη μετέφερε κάποια πράγματα σ’ αυτό, το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί με την αιτία της αντιλογίας τους να παραμένει άγνωστο.

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου δείχνουν το ζευγάρι να ανταλλάσσει έντονες χειρονομίες και εχθρικά βλέμματα ενώ έχουν εκφράσεις εκνευρισμού στο πρόσωπό τους.

Η Γκάρνερ παρέμεινε στο πλευρό του παρά το διαζύγιο όταν αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα αλκοολισμού και νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για δέκα χρόνια. Χώρισαν τον Ιούνιο του 2015 ενώ το διαζύγιο εκδόθηκε το 2018. Έχουν μαζί τρία παιδιά, τη Βάιολερ 13 ετών, τη Σεραφίνα 10 και τον Σάμιουελ επτά.

σχολίασε κι εσύ