Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Μίνα Αρναούτη, η οποία αποκάλυψε πως ετοιμάζει αγωγές για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και η ίδια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η ίδια ανέφερε παράλληλα πως δεν έχει πλέον σχέσεις με τη Φρόσω Κυριάκου, η οποία επίσης επέβαινε στο μοιραίο τζιπ.

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά-σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Θα βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο.

Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Το ψυχολογικό δεν περνάει. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες, άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Η οικογένεια Παντελίδη μου έχει στείλει μερικές αγωγές και μηνύσεις. Αυτή την επικοινωνία έχουμε.

Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ. Τα βράδια βλέπω εφιάλτες. Δε μπορώ να κοιμηθώ. Με τη Φρόσω δεν έχουμε επαφές. Έχουμε χαθεί. Αλλά δεν έχουμε τσακωθεί Με ενοχλεί πάρα πολύ που με βλέπουν στον δρόμο και με συνδέουν με το ατύχημα του Παντελίδη. Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ