Το συγκινητικό βίντεο του Κέβιν Χαρτ μετά το τροχαίο ατύχημα: Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα

Ο Κέβιν Χαρτ μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο instagram ένα συγκινητικό βίντεο σχετικά με την ανάρρωσή του μετά το τρομακτικό τροχαίο, που του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στη μέση.Ο 40χρονος ηθοποιός κατέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χειρουργείο και τονίζει ότι ήταν κάτι που του άλλαξε τη ζωή του για πάντα.

“Βασικά, αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι δεν έχεις τον έλεγχο. Ανεξάρτητα με το πόσο πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο, δεν τον έχεις. Στο τέλος της ημέρας, όλα μπορεί να τελειώσουν”

“Ο κόσμος μου άλλαξε για πάντα” γράφει στο βίντεο.

Στο βίντεο, φαίνεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου με τις νοσοκόμες να τον βοηθούν να σταθεί στα πόδια του για πρώτη φορά μετά το ατύχημα. Αυτά τα πρώτα βήματα, οι δεκάδες ώρες φυσικοθεραπείας αλλά και στη συνέχεια γυμναστικής για να επανέλθει ο σταρ όσο γίνεται περισσότερο στην παλιά του φόρμα.

“Όταν ο Θεός μιλάει πρέπει να ακούς. Ορκίζομαι ότι η ζωή είναι αστεία. Γιατί κάποια από τα πιο τελά πράγματα που σου συμβαίνουν, καταλήγουν να είναι αυτά που χρειάζεσαι. Και σε αυτή την περίπτωση, ειλικρινά νιώθω ότι ο Θεός μου είπε να καθίσω. Όταν κινείσαι πολύ γρήγορα και κάνεις πάρα πολλά, κάποιες φορές δεν βλέπεις όσα πρέπει να δεις. Μετά το ατύχημά μου βλέπω τα πράγματα διαφορετικά, τα βλέπω υπό άλλο πρίσμα. Η εκτίμησή μου για την ζωή έχει εκτιναχθεί. Μην αντιμετωπίζετε το σήμερα σαν δεδομένο γιατί το αύριο είναι αβέβαιο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ