Θρίλερ με τον αδελφό της Σάσας Μπάστα: Άγνωστοι έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητό του έπειτα από τροχαίο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, με νεκρούς δύο άνδρες ηλικίας 55 και 34 ετών και τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ο ετεροθαλής αδελφός της Σάσας Μπάστα, Δημήτρης.

Μάλιστα, ο 39χρονος που είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και απάτες, φέρεται ότι ήταν εκείνος που κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο το στηθαίο προτού συγκρουστεί μετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο των δύο άτυχων ανδρών που βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Στο πλευρό του ο 39χρονος είχε φιλικό του πρόσωπο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ πάνω τους έπεσε και τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό μια 33χρονη η οποία επίσης νοσηλεύεται.

Μια νέα εξέλιξη όμως, έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα. Και αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τα τρία οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν σε μάνδρα στην Πάτρα για να εξεταστούν από τους πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ. άγνωστοι φέρεται ότι έκαναν φύλλο και φτερό του Δημήτρη Μπάστα. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το τροχαίο άγνωστοι εντόπισαν στη μάνδρα το όχημα του 39χρονου και άρχισαν να το ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονο προβληματισμό στις Αρχές που εξετάζουν αν η συγκεκριμένη ενέργεια σχετίζεται με τις περιπέτειες του Δημήτρη Μπάστα στο παρελθόν. Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Τροχαίας που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος εξέτασαν και τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα, χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Αυτό δεν αποκλείει να υπήρχε κάποια κρύπτη ή κρυφό σημείο στο όχημα, που δεν διαπιστώθηκε κατά τον πρώτο έλεγχο καθώς οι αστυνομικοί εστίασαν στο τροχαίο σημείωναν οι ίδιες πηγές, οι οποίες συνεκτιμώντας την εμπλοκή του 39χρονου με τον νόμο, αφήνουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το “αμαρτωλό” παρελθόν του Δημήτρη Μπάστα είχε σταθεί και η αιτία για τις κακές σχέσεις με την ετεροθαλή αδελφή του, Σάσα. Η ίδια μετά τη σύλληψή του το 2017 είχε δηλώσει ότι τον έχει δει μόνο μια φορά στη ζωή της και δεν έχει σχέσεις μαζί του, ενώ είχε ευχηθεί “ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο”.

Με πληροφορίες από εφημερίδα “Espresso”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ