Νέος έρωτας για τη Μάιλι Σάιρους; – Κρυφό ραντεβού με πρώην της Τζίτζι Χαντίντ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από την Κέιτλιν Κάρτερ, η Μάιλι Σάιρους εντοπίστηκε με νέο… ερωτικό ενδιαφέρον. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες τη θέλουν να κυκλοφορεί πολύ συχνά με έναν νεαρό συνάδελφό της, πολύ καλό φίλο της αλλά και πρώην σύντροφο της Τζίτζι Χαντίντ.

Μόλις την Πέμπτη θαυμάστρια εντόπισε τηΜάιλι να απολαμβάνει το γεύμα της σε εστιατόριο του Λος Άντζελες με τη συντροφιά ενός άνδρα. Ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο και ονόμασε τον συνοδό της Μάιλι ως τον Κόντι Σίμπσον. Οι δυο τους είναι φίλοι από το 2014 όταν η Μάιλι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον πολύ καλό φίλο του καλλιτέχνη, Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ, γιο του Terminator, Άρνολντ.

Το 2015 ο φακός τους είχε καταγράψει σε κοινή παρέα μαζί με την Τζίτζι Χαντίντ την εποχή που το μοντέλο και ο τραγουδιστής είχαν σχέση.

Τώρα που είναι και οι δύο μόνοι φέρεται κάτι να… ψήνεται μεταξύ τους. Όπως είπαν αυτόπτες, οι δυο τους ήταν χαλαροί, πήραν σούσι και νερό από το εστιατόριο και κάθισαν να φάνε. όταν αντιλήφθηκαν ότι ο κόσμος τους αναγνώρισε έφυγαν βιαστικά για να μην δώσουν στόχο. Μάλιστα, αντάλλαξαν και ένα γρήγορο φιλί στα χείλη, ικανό να πυροδοτήσει νέες φήμες.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ