Μαντώ Γαστεράτου: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον καρκίνο του μαστού

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου. Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, δημοσιοποίησε την ιστορία της ξαδέλφης της, η οποία στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε τη δική της φωτογραφία, αλλά και της ξαδέλφη της και έγραψε:

«Αυτή είναι η πρώτη μου ξαδέρφη η Ιουλία! Θυμάμαι πάντα τα καλοκαίρια όταν συναντιόμασταν στο νησί μας στην Κέρκυρα πόσο όμορφο κορίτσι ήταν. Συνεχίζω να την θαυμάζω ακόμα. Όχι μόνο γιατί είναι μια όμορφη γυναικά, αλλά γιατί πάνω απ’ όλα είναι δυνατή!

«Ξαδέρφη δεν πρέπει να το βάζεις κάτω» αυτό μου είπε!

Στα 35 της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, έχει περάσει αρκετές περιπέτειες και ταλαιπωρία τα τελευταία χρόνια! Μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες και μου έλεγε ότι πλέον είναι πολύ καλά! Χαρούμενη και δυνατή. Η ξαδέρφη μου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάνοντας την αυτοεξέτασή της. «Ψηλάφησα το στήθος μου και έπιασα ένα εξόγκωμα. Πήγα στον γιατρό μου και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις», πρόσθεσε.

Την ρώτησα ξαδέρφη πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Με όλη της την καλή διάθεση και πρόθεση να ενημερώσει και να βοηθήσει μου είπε. Με δύναμη, αισιοδοξία και ενημέρωση.

«Να σε ρωτήσω κάτι;» της είπα. «Θες να δημιουργήσουμε μαζί αυτή την φορά την αλυσίδα των @nestlefitnessgr και να διαδώσουμε την σημασία της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού;» Τότε μου απάντησε: «Καλά παιδί μου και το ρωτάς; εννοείται!» ♥️

Ανέβασε κι εσύ λοιπόν την φωτογραφία σου μαζί με την φωτογραφία της μαμάς σου, της αδερφής σου, της κολλητής σου, της ξαδέλφης σου… με την κίνηση της αυτοεξέτασης με #checkchain και θύμισε τους την σημασία της!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ