“Πικάντικες” αποκαλύψεις από γνωστό τραγουδιστή: Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και από άνδρες και από γυναίκες – ΦΩΤΟ

Έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από τα δύο φύλα και θυμάται πολλές πικάντικες ιστορίες από το καμαρίνι του, με θαυμαστές και θαυμάστριες που του ζητούσαν κάτι παραπάνω από ένα αυτόγραφο.

Ο Γιάννης Τάσσιος αποκάλυψε στην “Espresso” τα “περίεργα” που του έχουν συμβεί έως τώρα στην καριέρα του αλλά και πώς το αντιμετώπισε.

“Ποιος είναι αυτός που δεν έχει δεχτεί στη ζωή του επίμονο φλερτ, σεξουαλική παρενόχληση ή ανήθικη πρόταση, πολύ περισσότερο δε στη δική μας δουλειά; Εγώ τουλάχιστον δεν αποτελώ εξαίρεση. Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και από άνδρες και από γυναίκες. Στο καμαρίνι μου ιδιαίτερα πιο παλιά ήταν συχνό φαινόμενο. Το διαχειρίστηκα όπως έπρεπε, σύμφωνα με τα “πιστεύω” μου. Δεν ενέδωσα ποτέ. Με ευγενικό τρόπο τους κατέστησα σαφές ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ τον θαυμασμό στο πρόσωπό μου” λέει ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος θυμάται κάποια πολύ “πιεστικά” περιστατικά με… θερμούς fans του:

“Ήρθε ένα βράδυ μια πανέμορφη κοπέλα στο καμαρίνι μου και μου ζήτησε να της υπογράψω πάνω στο στήθος της, το οποίο έβγαλε σε πλήρη θέα. Γράψ’ το έντονα να μην φύγει ούτε σε μια εβδομάδα. Κόλλησα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, ένιωσα αμήχανα. Της είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω αλλά δεν πτοήθηκε από την άρνηση. Αντιθέτως, από το “σου ζητώ” πέρασε στο “απαιτώ”. Της δικαιολογήθηκε ότι δεν γράφει το στιλό πάνω στο δέρμα. Άρχισε να με πιέζει και να επιμένει να προχωρήσουμε σε ερωτική συνεύρεση. Τελικά βγήκα πάλι στην πίστα και έτσι έληξε. Και άλλα τέτοια μου έχουν συμβεί. Και με άνδρες και με γυναίκες. Γιατί έτσι είναι. Όπως μπορεί να αρέσεις σε μια γυναίκα, μπορεί να αρέσεις και σε έναν άνδρα.

Πηγή πληροφοριών Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ