Κλειστή κρατά την πόρτα στον έρωτα η Σελίν Ντιόν

Κλειστή κρατά την πόρτα στον έρωτα η Σελίν Ντιόν 3 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανζελί ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα.

Όπως η ίδια εξομολογείται σε εκπομπή του NΒC, δεν είναι ακόμη έτοιμη για ραντεβού και έτσι προτιμά τη δουλειά της και την περιοδεία της.

“Δεν βγαίνω ραντεβού, δεν είμαι έτοιμη για ραντεβού. Είμαι πολύ τυχερή και ευτυχισμένη να έχω τόσους ανθρώπους γύρω μου που με κάνουν να γελώ. Αλλά μου λείπει το άγγιγμα. Μου λείπει η αγκαλιά. Μου λείπει να μου λένε “είσαι όμορφη”. Μου λείπει αυτό που ένας σύντροφος ή ένας σύζυγος θα έκανε για εμένα” εξομολογήθηκε η σταρ.Όσο για την τελευταία φορά που μίλησε στον αείμνηστο σύζυγό της πριν εκείνος φύγει από τη ζωή αποκάλυψε: “Μου τηλεφώνησε πριν από μια συναυλία και μου έστειλε το δικό του μήνυμα. “Σ’ αγαπώ” μου είπε και μετά γύρισα στο σπίτι. Ήταν πολύ αργά και δεν θέλησα να τον ξυπνήσω να του δώσω ένα φιλί γιατί μετά θα δυσκολευόταν να ξανακοιμηθεί. Και το επόμενο βράδυ είχε φύγει. Οπότε μιλήσαμε πριν. Και μου έστειλε γραπτό μήνυμα. Είπαμε το “αντίο” μας”. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ